MONIPUOLISTA OSAAMISTA AMMATTITAIDOLLA

IMG_20180709_213158_1.jpg

“Tarkka, säntillinen ja asiakkaan etua ajatteleva!” / Outi Aihkisalo

IMG_20180709_213026.jpg

“Elina on tehokas, asiallinen ja aikaansaava.” / Kati Pukki

ELINA THIL

Talotiilin Elina on valmistunut vuonna 2007 tuotanto-talouden insinööriksi ja vuonna 2013 energiatekniikan insinööriksi. Elinan erityisosaamisaluetta ovat talo-yhtiön taloushallinto ja kiinteistökirjanpito, tekninen isännöinti sekä asunto-osakeyhtiölain soveltaminen käytännön elämään. Elina on suorittanut technical pro manager -tutkinnon, ja vastaa Talotiilin teknisen isännöinnin palveluista. Elina on työskennellyt lakitoimistossa asunto-osake-yhtiölainsäädäntöön liittyvien riita-asioiden parissa, ja hänellä on vahva osaaminen AsOYL:n soveltamisesta käytäntöön. 

Tyytyväinen asiakas_valmis pesuhuone.jpg

Kuvassa tyytyväinen asiakas hyvin onnistuneen kylpyhuone-, kodinhoitohuone- ja saunaremontin jälkeen.

DSC_0325.JPG

“Talotiilin kautta saatiin kylpyhuone- ja saunaremontin valvontapalvelut kokonaisvaltaisesti. Vaikka työn edetessä suunnitelmiin tuli muutoksia, vastaukset löytyivät nopeasti ja lopputulos oli mieleinen.” / Leo Partanen

20171129_113410.jpg

TEEMU THIL

Talotiilin Teemulla on laaja-alainen osaaminen niin korjaus- kuin uudisrakentamiseen liittyvissä asioissa ja hän toimii Talotiili Ky:n korjausrakentamisen asiantuntijana. Teemun erityisosaamisaluetta ovat rakennusalaan liittyvät sopimuskäytännöt, rakennusprojektien aikatau-luttaminen sekä rakentamisen valvonta ja materiaali-tuntemus. Teemulla on useiden vuosien kokemus työnjohtotehtävissä toimimisesta.

PETRI KILPELÄINEN

Talotiilin Petrillä on vankka sähköisten sovellusten ja ohjelmistojen osaaminen. Petri toimii Talotiili Ky:n asiakkailleen tarjoamien sähköisten sovellusten asiantuntija- ja hallinnointitehtävissä. Petri toteuttaa kotisivut asiakkaan toiveiden mukaisesti, huolehtii sähköisen huoltokirjan päivittämisestä sekä laatii tiedotteita ja valmistelee asiakirjoja. Petri on koulutukseltaan konetekniikan insinööri.

 
 
Sieppaa.JPG
WhatsApp Image 2018-12-07 at 12.58.00 (4).jpeg
 
Untitled-1.jpg